Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
70 g | Bacon Skivat | |
160 g | Barilla fusilli | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 st | Tomater | |
0,25 st | Basilika - färsk | |
40 g | Riven Parmesanost | |
1 st | Potatis | |
200 g | Edamamebönor | |
20 g | Olivolja, Extra Virgin |
Skala bönorna och koka snabbt i 2 minuter, låt svalna och ta av skal (behövs ej om du köpt färdigskalade bönor).
Skala tomaterna, skär dem i 4 delar, ta ur innerdelen och skär i tärningar. Skala och skär potatis samt skär bacon.
Värm oljan och stek potatis och bacon. Addera bönor och tomater.
Koka pastan enligt anvisning tills den blir al dente.
Blanda ihop med lite pastavatten, peppar och Parmigiano Reggiano flingor.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine Classico Zeta