Gå vidare till huvudinnehåll
Fläskfilé- och pestopastasallad
Hemmakock

Fläskfilé- och pestopastasallad

30 minEnkelt
345,55 kr
4 portioner 60,70 kr per portion
Fläskfilé- och pestopastasallad

70 gRuccolasallat
0,5 kgFläskfile Färsk
200 gHalloumi
2 mskBalsamvinäger
0,5 stRödlök
2 mskOlivolja
2 mskPesto Grön
2 stAvokado
1 stLime
250 gKörsbärstomater
500 gSpaghetti Fullkorn
Instruktioner
1

Koka pastan och häll av vattnet, dela tomaterna i hälften. Dela avokadona i två och skär dem i skivor, pressa över limefrukten. Strimla löken fint och skölj ruccolan.

Stek eller grilla fläskfilén.

Blanda den kokta pastan i en stor skål med pesto, balsamvinäger och lite olivolja. Tillsätt den skivade löken, ruccolan, avokadon och tomaterna. Skär fläskfilén i skivor och lägg upp på ett fat. Skär halloumin i skivor och stek den i lite olivolja tills den får fin färg. Servera med pastasalladen och fläskfilén.