Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
150 g | Salladsmix | |
400 g | Nötfärs | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Mellanmjölk | |
3 msk | Ströbröd | |
2 krm | Salt | |
0,5 st | Gul lök | |
1 msk | Olivolja | |
3 dl | Yoghurt för Matlagning | |
400 g | Couscous | |
150 g | Fetaost | |
1 st | Ägg |
Blanda yoghurten med pressad vitlök och lite salt och peppar, ställ i kylen. Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund.
Blanda köttfärsen med hackad lök, salt och peppar, ägg och tillsätt mjölken med ströbrödet. Forma stora knubbiga biffar och fyll dem med tärnad fetaost. Stek dem några minuter på medelvärme och låt eftersteka under lock med lite vatten.
Gör under tiden i ordning couscousen.
Servera biffarna med vitlökssåsen, couscous och en riklig sallad med massor av färgstarka grönsaker.
3 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g