Gå vidare till huvudinnehåll
Ruccolasallad med halloumi
Hemmakock

Ruccolasallad med halloumi

5 minEnkelt
105,30 kr
4 portioner 11,78 kr per portion
Ruccolasallad med halloumi

100 gRuccolasallat
0,33 dlValnötter
4 stFärska champinjoner
Till stekning
1 mskOlivolja
Dressing
1 krmSalt
2,66 mskOlivolja
1 krmSvartpeppar
2 mskBalsamvinäger
2 mskSenap Ljus
Instruktioner
1

Skölj ruccolan och dela den på hälften. Lägg i en salladsskål tillsammans med champinjonerna och valnötterna. Rör om.

Blanda ihop ingredienserna till såsen. Hetta upp stekpannan, häll i lite olivolja, och stek halloumin på varje sida tills den blivit gyllenbrun. Rör ned dressingen i salladen.

Lägg upp salladen på varsin tallrik med en skiva halloumi på toppen. Servera medan osten fortfarande är varm.