Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
0,66 msk | Vatten | |
0,66 krm | Svartpeppar Malen | |
0,16 tsk | Salt | |
0,16 st | Gul lök | |
0,33 dl | Olivolja | |
0,16 dl | Balsamvinäger | |
1 msk | Citron | |
Tillbehör | ||
0,66 dl | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
250 g | Körsbärstomater | |
0,33 dl | Olivolja | |
100 g | Svarta oliver | |
290 g | Kronärtskockshjärtan | |
150 g | Parmesanost | |
0,66 kg | Rostbiff Pålägg |
Gör dressingen och marinera kronärtskockshjärtan i olivolja, persilja och salt dagen innan. Lägg upp rostbiffen, oliver, tomater och kronärtskockshjärtan på ett stort fat. Skeda över dressingen, strö över grovriven parmesanost.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
4 Grillad Rostbiff 170g Jakobsdals