Gå vidare till huvudinnehåll
Honungsmarinerad grilloumi med hallon och honungsmelon
Hemmakock

Honungsmarinerad grilloumi med hallon och honungsmelon

30 minEnkelt
225,75 kr
4 portioner 30,87 kr per portion
Honungsmarinerad grilloumi med hallon och honungsmelon

200 gGrillost
2 tskBalsamvinäger
250 gHallon Färska
1 mskOlivolja
2 krmSalt
0,25 stMelon Honung
4 mskSolroskärnor
0,5 handfullMynta - färsk
2 tskHonung
Instruktioner
1

Rosta fröna i en torr stekpanna, strö över salt och häll upp på ett hushållspapper. Skär Grilloumin i skivor. Pensla en grillpanna med lite olivolja och värm den. Stek osten på båda sidor.

Skär Grilloumin i centimeterstora bitar. Blanda honung, olivolja och mynta. Vänd Grilloumin i marinaden. Skala och skär melonen i lika stora bitar. Blanda Grilloumin med hallon och melon, garnera med myntakvistar, droppa över balsamvinäger och strö över de saltrostade solrosfröna.