Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
225 g | Lantbröd | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 l | Grönsaksbuljong | |
1 st | Gul lök | |
3 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
0,5 kg | Färska champinjoner | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
3 dl | Rött matlagningsvin |
Hetta upp olivoljan i en gryta. Fräs svamp och lök. Häll i vinet och buljongen. Koka upp på svag värme och låt puttra i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera varm med persilja och ett gott bröd.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Matlagningsvin Rött 250ml Garant