Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Olivolja | |
1 dl | Vitvinsvinäger | |
100 g | Rädisor | |
1 msk | Dijonsenap | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 st | Purjolök | |
1 kg | Potatis | |
4 st | Schalottenlök | |
1 tsk | Svartpeppar | |
1 tsk | Salt |
Koka potatisen och den sedan i bitar. Skölj purjolök och rädisor. Skär purjolöken fint och rädisorna i klyftor. Blanda potatis, purjolök och rädisor. Häll de övriga ingredienserna i en matberedare och mixa en kort stund (med pulseringsknappen) tills vinägretten är väl mixad. Slå vinägretten över potatissalladen och blanda väl. Salta och peppra. Servera kyld.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt