Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
450 g | Fläskkotlett | |
80 g | Saltgurka | |
200 g | Vanliga Tomater | |
2 msk | Rostad Lök | |
200 g | Skivat rågbröd | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Isbergssallat | |
1 st | Rödlök | |
1 dl | Krasse | |
1 msk | Curry |
Bryn fläskkotletterna i smör i en stekpanna. Krydda med salt, vitpeppar och curry. Sänk värmen och stek under lock i ca 5 min. Dra stekpannan åt sidan och låt stå ca 5 min. Ös köttet med "curryskyn". Vispa crème fraichen, blanda med rostad lök och smaka av med salt. Plocka hela salladsblad och skölj dem. Bred lite av lökcrèmen på brödet. Lägg på sallad, tomat, gurka och rödlök. Skär det varma köttet i tunna skivor och lägg på smörgåsen. Garnera med smörgåskrasse.
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria