Gå vidare till huvudinnehåll
Pizza bianco med pesto och parmaskinka
Mari Bergman

Pizza bianco med pesto och parmaskinka

20 minEnkelt
Festlig pizza till fredagsmys eller förrätt. Vår biancopizza toppas med grön pesto, ruccola och lufttorkad skinka, mums!

Topping
25 gParmesanost
1 krmSvartpeppar Malen
30 gRuccolasallat
120 gProsciutto
Pizza
400 gPizzadeg - Surdeg, (1 st)
1 dlCreme Fraiche Naturell
50 gPesto Grön
75 gParmesanost
Instruktioner
1

Värm ugnen till 225 grader.

2

Kavla ut pizzadegen och bred på creme fraiche. Klicka över pesto och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugnen i ca 12 min.

3

Toppa pizzan med parmaskinka, riven parmesanost, ruccola och svartpeppar.

Bild:

Andrea Klintbjer

254,75 kr
4 portioner • 42,38 kr per portion
Zeta Parmigiano Reggiano 14M
63,95 kr

426,33 kr /kg


Santa Maria Svartpeppar Grovmalen

1 Svartpeppar Grovmalen

Extrapris
Basvaror
34 g
24,00 kr

33,95 kr


Dole Ruccola Färdigsköljd Klass1 Italien

1 Ruccola Färdigsköljd Klass1

Extrapris
Italien, 65 g
18,95 kr

291,54 kr /kg


Zeta Prosciutto Crudo
64,95 kr

541,25 kr /kg


Pop! Bakery Pizzadeg Surdeg
37,95 kr

94,88 kr /kg


Garant Creme Fraiche Laktosfri 32%
39,95 kr

79,90 kr /l


Zeta Pesto Genovese

1 Pesto Genovese

Extrapris
200 g
29,00 kr

43,95 kr