Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Rödlök | |
2 msk | Texmexsås & Salsa | |
0,8 st | Formfranska | |
2 st | Mango | |
100 g | Rökt Skinka | |
0,2 st | Koriander - färsk | |
200 g | Vanliga Tomater | |
12 g | Jalapeno Konserverad | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 st | Lime | |
1 msk | Solrosolja |
Sätt ugnen på 225°C. Pensla brödskivorna med olja, lägg två veckade skinkskivor på varje brödskiva. Tärna mango och tomater, hacka jalapenos (här kan du variera styrkan på mackorna). Låt allt smälta försiktigt i en kastrull, tillsätt ett par matskedar salsa. Blanda crème fraiche med limesaft och koriander, finhacka rödlöken. Lägg mangoröran på skinkskivorna och gratinera i ugnen ca 5 minuter (tills det är varmt och brödkanterna fått lite färg). Lägg på en klick av crème fraiche blandningen och toppa med lite rödlök. Servera genast!