Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
410 g | Kikärtor | |
100 g | Soltorkade Tomater | |
1 tsk | Vitvinsvinäger | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsk | Salt |
Mixa kikärter + lite av bönspadet och soltorkade tomater i en matberedare. Späd med spadet och vinägern(kan uteslutas) och mixa till en jämn smet. Smaka av med salt och peppar. Om du vill att röran ska bli lite kryddstarkare, tillsätt 1 tsk sambal oelek.
: Lägg några blad rucola på en skiva salami, klicka på röra och lite riven parmesanost. Rulla ihop och servera som drinktilltugg eller antipasto. Kikärtsröran fungerar utmärkt som plockmat tillsammans med t.ex. Zeta Filoncini, Crostini och Bruschetta. Också gott till lantbröd och en god soppa eller en kyckling stekt i ugnen.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt