Gå vidare till huvudinnehåll
Grillade päron med ricotta, choklad och pinjenötter
Hemmakock

Grillade päron med ricotta, choklad och pinjenötter

10 minEnkelt
108,90 kr
4 portioner 16,75 kr per portion
Grillade päron med ricotta, choklad och pinjenötter

50 gPinjenötter
1 mskHonung
4 stPäron
Ricottakräm
1 tskVaniljsocker
0,5 stApelsin
250 gRicottaost
1 mskFlorsocker
50 gMörk Blockchoklad
Instruktioner
1

Blanda ihop ricotta, choklad, florsocker, vaniljsocker, skal och saft av apelsin. Dela päronen på mitten, kärna ur och pensla snittytan med honung. Grilla snittytan i grillpanna eller stekpanna och vänd päronen. Lägg en klick ricottakräm och grilla ytterligare ett par minuter. Rosta pinjenötterna i torr panna och toppa desserten med det.