Gå vidare till huvudinnehåll
Pressgurka
Hemmakock

Pressgurka

40 minEnkelt
Pressgurka

2 dlVatten
1 mskSalt
1,5 dlStrösocker
0,5 dlPersilja - färsk
1 mskÄttiksprit
1 stGurka
Instruktioner
1

Skala gurkan till hälften så att den blir grönrandig på längden. Skiva den tunt gärna med osthyvel. Salta gurkan och lägg den i press mellan två flata tallrikar i 30 minuter. Slå av saften som bildats. Rör ihop ättika, vatten och socker i en skål. Lägg i gurkan och persiljan.

40,90 kr
4 portioner • 7,12 kr per portion
Falksalt Hushållssalt Med Jod
19,95 kr

33,25 kr /kg


Dan Sukker Strösocker

1 Strösocker

Basvaror
1 kg
22,95 kr

22,95 kr /kg


Persilja Kruka EKO Klass1 Sverige

1 Persilja Kruka EKO Klass1

Extrapris
Tillgänglig 25. apr
Sverige, 1 st
21,95 kr

21,95 kr /st


Eldorado Ättika 12%

1 Ättika 12%

Basvaror
1 l
20,95 kr

20,95 kr /l


Gurka Svensk Klass1 Sverige

1 Gurka Svensk Klass1

2 för 36 kr
Sverige, 270 g
18,95 kr

70,19 kr /kg