Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Havregryn | |
2 st | Nektarin | |
50 g | Smör | |
280 g | Hallon och blåbär Fryst | |
0,5 dl | Strösocker | |
1 dl | Vetemjöl | |
Tillbehör | ||
0,5 l | Vaniljglass | |
0,1 st | Aluminiumfolie |
Blanda mjöl, socker och havregryn. Klicka i smöret och rör med en gaffel eller fingertopparna till en
smulig massa. Dela, kärna ur och skär nektarinerna i bitar. Låt gästerna göra sina egna pajknyten genom att lägga bär och frukt på foliearken och toppa med lite smuldeg.
Vik ihop till paket och lägg på grillen ca 5 min. Servera med glass eller vaniljsås.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla