Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 g | Vaniljstång, (1 st) | |
1 st | Stjärnanis | |
2 st | Banan | |
1 st | Gelatinblad | |
1 st | Apelsin | |
2 msk | Honung | |
1 st | Mango | |
2 dl | Vatten |
Skär frukterna i mindre bitar. Fördela dem i fyra glas. Blötlägg gelatinbladet i rikligt med kallt vatten i 5 minuter i en skål. Ta upp gelatinbladet och krama ur vattnet. Koka upp vatten, urskrapad vanilj, stjärnanis och honung i en kastrull. Lyft upp stjärnanisen, lägg i gelatinbladet och rör om tills det har smält. Låt svalna lite och häll sedan blandningen i glasen. Låt stelna helt i kylen, ca 30 minuter.
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel