Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Korv | ||
600 g | Falukorv | |
2 st | Rödlök | |
50 g | Riven Ost | |
2 msk | Tomatketchup | |
2 msk | Senap | |
1 st | Äpplen | |
200 g | Körsbärstomater | |
Potatismos | ||
25 g | Smör | |
800 g | Potatis | |
1 tsk | Salt | |
1,5 dl | Mellanmjölk |
Potatismos: Skala och halvera potatisen. Sätt på kokning.
Korv: Skär lök och äpple i tunna skivor, halvera tomaterna.
Dra av skinnet på korven. Lägg korven i en ugnsfast form.
Skär skåror i korven. Fördela senap och ketchup mellan skivorna. Strö på riven ost. Lägg lök, äpple och tomater runt om korven.
Stek i ugnen i ca 20 minuter.
Potatismos: Häll av vattnet och tillsätt smör, mjölk och salt. Mosa allt till den konsistens du önskar, tillsätt mer mjölk och smör om potatisen känns torr.
Bild:
Kerstin Eriksson
53,69 kr /kg
30,00 kr /kg
199,67 kr /kg
31,16 kr /kg
155,81 kr /kg
42,50 kr /kg
107,80 kr /kg
119,90 kr /kg
19,98 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod Falksalt
33,25 kr /kg
13,00 kr /l