Gå vidare till huvudinnehåll
Grillade majskolvar med hickorysmör
Kokbok

Grillade majskolvar med hickorysmör

40 minEnkelt
203,75 kr
4 portioner 16,48 kr per portion
Grillade majskolvar med hickorysmör

1 tskGrillolja Hickory
40 gMat & Bak Smör/Margarin
800 gMajskolvar
0,5 dlBBQ-Sås
Instruktioner
1

Låt majskolvarna ligga i blöt ca 30 minuter så att blasten blir fuktig.

2

Vispa smöret och blanda i BBQ-sås och hickoryolja.

3

Öppna skalen försiktigt och bred på smör, snurra ihop bladen i toppen, dvs. knyt ihop paketet. Lägg paketen på grillen.

4

Grilla runt om ca 10 minuter. Öppna paketet och salta lätt. Om majskolvarna är utan blast, lägg dem på aluminiumfolie, bred på smöret och vik ihop till ett paket.