Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 krm | Salt | |
| 70 g | Ruccolasallat | |
| 5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 200 g | Getost, Chevre | |
| 1 tsk | Rosmarin - torkad | |
| 3 msk | Pinjenötter | |
| 6 st | Gelatinblad | |
| 200 g | Lufttorkad Skinka | |
| 70 g | Spenat Blad | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 2 msk | Mellanmjölk | |
| Tillbehör | ||
| 400 g | Baguette | |
Lägg två skivor skinka i en muffinsform eller liten kaffekopp. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i 5 min. Finfördela osten med creme fraiche, pressad vitlök, salt och rosmarin. Lyft upp gelatinet och smält det på svag värme i mjölken i en kastrull. Blanda ner gelatinet i ostblandningen. Häll blandningen i formarna och vik över skinkan. Ställ kallt att stelna minst 2 timmar. Rosta pinjenötterna i en torr, varm stekpanna. Fördela sallad och spenat på assietter. Ta skinkpaketen ur formarna och lägg dem på salladsbädden.
Garnera med halverade körsbärstomater och strö över pinjenötterna. Servera med baguette.

291,54 kr /kg

69,90 kr /l

239,67 kr /kg

619,00 kr /kg

775,00 kr /kg

491,25 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

217,27 kr /kg

13,30 kr /l

180,42 kr /kg

29,17 kr /kg

29,95 kr
