Gå vidare till huvudinnehåll
Hallonmoussetårta med jordgubbar
Hemmakock

Hallonmoussetårta med jordgubbar

6 tEnkelt
580,50 kr
4 portioner 96,89 kr per portion
Världens smarrigaste raw food tårta, utan socker eller mjöl. Good bye princesstårta! Hallonmoussetårta som passar perfekt till vilket kalas som helst.

1 mskHonung
1 lJordgubbar Färska
2 dlSolroskärnor
30 gAprikoser Torkade
1 dlCashewnötter Naturella
1 gVaniljstång, (1 st)
1 dlMandlar
2 dlHallon Frysta
1 krmKardemumma Mald
2 stAvokado
1 dlValnötter
1 dlLinfrö
Instruktioner
1

Tårtbotten: Världens smarrigaste raw food tårta, utan socker eller mjöl. Good bye princesstårta! Sila bort blötläggningsvattnet. Mal linfrön till mjöl i en elektrisk kaffekvarn. Lägg linfrömjöl, valnötter, solrosfrön, mandlar och aprikoser i en matberedare. Tillsätt kardemumma, hela vaniljstången i bitar (ja, det funkar att lägga ner den hel!) och ev. honung. Kör till en grynig massa. Tryck ut massan i en pajform. Ställ i torken över natten. Fyll med Hallonmousse.

Hallonmousse: Skala och kärna ur avokadon. Mixa dem tillsammans med cashewnötter och frysta hallon till en härlig mousse. Fyll pajformen med mousse och lägg på jordgubbar.