Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskfilé med ajvar och halloumi
Hemmakock

Fiskfilé med ajvar och halloumi

45 minEnkelt
277,40 kr
4 portioner 50,26 kr per portion
Fiskfilé med ajvar och halloumi

1 stPersilja - färsk, (4 tsk)
200 gHalloumi
1 mskRapsolja
500 gTorskfilé Fryst
320 gStor Couscous Moghrabiah, (4 dl)
1 dlAjvar
Instruktioner
1

Värm ugnen till 225°.

2

Bred ut hälften av ajvar relishen i en ugnsform. Lägg i fisken. Bred resten av ajvar relish ovanpå fisken.

3

Lägg en skiva halloumi på varje fiskbit. Ringla lite rapsolja över osten. Baka i ugnen 30 min.

4

Strö hackad persilja över osten när 10 min återstår. Under tiden rätten står i ugnen, koka couscous enligt anvisning på paketet.

5

Smaksätt couscousen med rapsolja. Strö gärna lite hackad persilja över.