Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Salt | |
1 tsk | Herbes de Provence | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 st | Rödlök | |
Köp hem | ||
400 g | Fusilli | |
85 g | Riven Parmesanost | |
4 dl | Creme Fraiche Franska Örter | |
1 st | Broccoli Färsk | |
400 g | Färsk laxfilé |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka pastan i saltat vatten 2 min kortare än angivelser på förpackningen.
Tärna laxfilén och dela broccolin i mindre buketter. Skala och grovhacka rödlöken.
Vispa ihop creme fraiche med herbes de provence, 1 tsk salt, 2 krm peppar, och hälften av parmesanosten.
Sila av pastavattnet.
Blanda pasta, lax, broccoli, rödlök och creme fraicheröran i en stor ugnsfast form. Strö över resten av parmesanosten och sätt in i ugnen i ca 15-20 min. Servera gärna med en god grönsallad vid sidan av.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Provensalsk Kryddblandning 35g Albert Ménès
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria