Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Broccoli Färsk | |
3 msk | Matlagningsvin Vitt | |
300 g | Gnocchi | |
1 msk | Salt | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 dl | Olivolja |
Koka upp vatten i en stor kastrull till pastan. Skär av stjälken på broccolibuketten och dela broccolin i mindre bitar. Häll pasta, salt och broccoli i det kokande pasta vattnet och koka enligt anvisningarna på pastapaketet. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna. Skala vitlöksklyftan och bryn den lite lätt i oljan. Ställ av stekpannan från plattan och ta bort vitlöken. Häll av vattnet med pasta och broccoli i ett durkslag när pastan är al dente. Lägg pastan och broccolin i stekpannan med olja, ställ tillbaka stekpannan på värmen och rör om så att allting blandas ordentligt. Servera med en massa riven parmesanost.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt