Gå vidare till huvudinnehåll
Gorgonzolafyllda portabellosvampar
Kerstin Eriksson

Gorgonzolafyllda portabellosvampar

5 minEnkelt
147,75 kr
4 portioner 24,67 kr per portion
En lättlagad förrätt för dig som följer LCHF eller bara vill skippa onödiga kolhydrater. Rätten kan enkelt kan göra vegetarisk om du köper ost utan löpe. Tips! Toppa med några stänk tabasco eller lite knaperstekt bacon.

0,3 stPersilja - färsk
4 stPortabellosvamp
100 gGorgonzola
65 gRuccolasallat
4 mskRicottaost
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Ta av foten på alla svamparna och finhacka dessa.

3

Blanda svamphacket med ricotta och gorgonzola, fyll svamphattarna med röran och tillaga i ugnen tills de fått fin färg (ca. 20-30 min).

4

Finhacka persilja och strö över svamparna vid servering. Servera svamparna på en bädd av ruccola.

Bild:

Kerstin Eriksson