Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
3 dl | Bulgur | |
Korv | ||
500 g | Lammkorv | |
100 g | Fetaost | |
1,5 dl | Ajvar | |
Bönsallad | ||
2 msk | Rödvinsvinäger | |
2 msk | Olivolja | |
370 g | Blandade bönor | |
0,5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt | |
1 st | Röd Paprika | |
1 msk | Frysta provencalska örter | |
1 st | Grön Paprika | |
200 g | Vanliga Tomater |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop ajvar relish med smulad fetaost i en skål. Skär ett snitt på längden i varje korv och fyll med röran. Gratinera i en ugnsfast form i ca 20 minuter.
Koka gryn enligt anvisning på paketet.
Skölj och skär paprikor och tomat i bitar. Lägg i en skål och tillsätt sköljda bönor. Pressa i vitlök och tillsätt örter, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera korven med bönsallad och nykokt gryn.
Näringsvärde: 636 KCAL 39 G PROTEIN 30 G FETT 50 G KOLHYDRATER
Bild:
Malou Fickling
43,00 kr /kg
195,78 kr /kg
163,33 kr /kg
78,57 kr /kg
127,80 kr /l
143,00 kr /l
84,78 kr /kg
199,09 kr /kg
998,53 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod Falksalt
33,25 kr /kg
77,26 kr /kg
1 Örtkryddor Provencale Frysta
341,43 kr /kg
84,75 kr /kg
68,18 kr /kg