Gå vidare till huvudinnehåll
Saint Agur med rostade rödbetor i balsamvinäger
Samarbete

Saint Agur med rostade rödbetor i balsamvinäger

40 minEnkelt
Saint Agur med rostade rödbetor i balsamvinäger

3 mskBalsamvinäger
150 gBrieost
1 mskOlivolja
50 gKnäckebröd
400 gRödbetor Färsk
Instruktioner
1

Lägg de skalade och skivade rödbetorna på en plåt, ringla över olivolja och rosta i ugn på 225 grader i ca 30 minuter, salta och peppra. Låt svalna och lägg i en skål, slå på balsamvinäger och låt marinera i minst en timme, rör om under tiden. Lägg osten på knäckebröden och garnera med rödbetorna och eventuellt lite vattenkrasse.

133,85 kr
4 portioner • 9,67 kr per portion
Zeta Balsamvinäger Extra Lagrad
65,95 kr

131,90 kr /l


WERNERSSON OST Brie Vitmögelost Kolibrie
77,95 kr

155,90 kr /kg


Garant Olivolja Classico

1 Olivolja Classico

Basvaror
750 ml
99,50 kr

132,67 kr /l


Wasa Knäckebröd Sesam & Seasalt bröd
30,95 kr

106,72 kr /kg


Rödbetor Klass1 Sweden

1 Rödbetor Klass1

Sweden, 1 kg
24,95 kr

24,95 kr /kg