Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Chokladsås | ||
50 g | Smör | |
0,5 dl | Strösocker | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
2 dl | Vispgrädde | |
På spettet | ||
0,5 st | Ananas Färsk | |
2 st | Banan | |
2 st | Äpple Royal Gala |
Lägg spett av trä i blöt 1-2 timmar innan du börjar grilla. Skär bort skalet på ananasen. Dela frukten i stora bitar (låt skalet på bananerna och äpplena sitta kvar). Trä fruktbitarna på spetten och lägg dem på glöden. Grilla tills frukten börjar mjukna och har fått lite färg. Servera med den varma chokladsåsen.
Ställ en kastrull på glöden och tillsätt samtliga ingredienser. Koka upp hastigt under omrörning.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Excellence Mörk Chokladkaka Havssalt 100g Lindt
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1