Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
300 msk | Tårtbotten | |
5 dl | Vispgrädde | |
1 tsk | Kardemummakärnor | |
25 g | Sötmandel Spån | |
1 msk | Florsocker |
Skär mandelmassan i bitar och lägg i en skål. Häll på 1-
5 dl grädde och blanda ihop tills mandelmassan fått en mjuk konsistens som är lätt att bre.
Vispa resten av grädden. Mortla kardemummakärnorna.
Ta fram tårtbotten och strö över hälften av den mortlade kardemumman. Bred på mandelmassan.
Lägg på nästa tårtbotten och bred på vispad grädde.
Lägg över tårtlocket och toppa med florsocker, kardemumma, och mandelflarn.
Bild:
Nurlan Emir
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant