Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
0,5 l | Vaniljglass | |
Gino | ||
4 msk | Råsocker Strö | |
8 tsk | Färsk ingefära | |
350 g | Chokladkaka Vit | |
200 g | Jordgubbar Färska | |
4 st | Banan | |
0,5 st | Ananas Färsk | |
4 st | Kiwi | |
8 msk | Riven kokos | |
40 g | Incabär |
Sätt ugnen på grill (övervärme) 200 grader.
Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Skölj och skiva jordgubbarna. Fördela frukten och incabären (5 incabär/gino) i 8 portionsformar och strö över riven ingefära, råsocker och kokosflingor. Toppa med riven vit choklad.
Gratinera i mitten av ugnen med ugnsluckan öppen till chokladen smälter och får en gyllene färg.
Servera tillsammans med vaniljglass.
Bild:
Sanna Livijn Wexell