Gå vidare till huvudinnehåll
Gino med syrliga incabär och kokos- och ingefärstopping
Mari Bergman

Gino med syrliga incabär och kokos- och ingefärstopping

30 minEnkelt
344,15 kr
8 portioner 21,80 kr per portion
Favoritreceptet på gino som levererar en riktig smakexplosion av sötma, syra, hetta och friskhet.

Tillbehör
0,5 lVaniljglass
Gino
4 mskRåsocker Strö
8 tskFärsk ingefära
350 gChokladkaka Vit
200 gJordgubbar Färska
4 stBanan
0,5 stAnanas Färsk
4 stKiwi
8 mskRiven kokos
40 gIncabär
Instruktioner
1

Sätt ugnen på grill (övervärme) 200 grader.

2

Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Skölj och skiva jordgubbarna. Fördela frukten och incabären (5 incabär/gino) i 8 portionsformar och strö över riven ingefära, råsocker och kokosflingor. Toppa med riven vit choklad.

3

Gratinera i mitten av ugnen med ugnsluckan öppen till chokladen smälter och får en gyllene färg.

Servera tillsammans med vaniljglass.

Bild:

Sanna Livijn Wexell