Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Standardmjölk | |
400 g | Nötfärs | |
4 msk | Ströbröd | |
0,5 st | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Smör | |
1 tsk | Salt |
Låt ströbröd, salt och peppar svälla i mjölk.
Riv löken på den finaste sidan av rivjärnet. Arbeta samman nötfärs, lök och ströbrödsmassan till en jämn smet.
Rulla färsen till köttbullar, ett tips är att blöta händerna innan du rullar.
Stek i smör på medelstark värme. När de har fått fin färg så sänker du värmen och eftersteker i ca 5 minuter.
är att blöta händerna innan du rullar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt