Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
500 g | Penne | |
Sås | ||
1 msk | Olivolja | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 dl | Vatten | |
1 tsk | Basilika - torkad | |
0,5 st | Purjolök | |
300 g | Salami pålägg | |
0,5 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Röd Paprika |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Sås: Gör pastasåsen under tiden pastan kokar. Skölj och finstrimla purjolöken och skölj och strimla paprikan. Stek i lite olja i en stekpanna tillsammans med basilika tills löken blivit lite genomskinlig.
Ta bort plasten från salamin och skär den i strimlor. Stek korven tillsammans med löken och paprikan i några minuter.
Tillsätt créme fraiche och vatten och låt puttra på låg värme i någon minut. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastan och blanda med salamisåsen. Servera pastan i djupa tallrikar.
Näringsvärde: 679 KCAL 22 G PROTEIN 39 G FETT 57 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria