Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Banan | |
300 g | Jordnötssmör | |
200 g | Mörk chokladkaka | |
50 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
1 tsk | Kokosolja | |
2 krm | Flingsalt |
Skiva bananerna och fördela dem tätt ihop på ett fat med bakplåtspapper. Sätt in fatet i frysen i ca 10 minuter.
Bred jordnötssmör över bananerna och sätt in i frysen ytterligare 20 min.
Smält chokladen och kokosfett i ett vattenbad.
Tu ut bananarket ur frysen och ringla den smälta chokladen över. Toppa med finhackade jordnötter och flingsalt. Sätt tillbaka in i frysen i ca 20 min tills chokladen har stelnat.
Bryt bananarket i bitar. Förvara i en låda i frysen.
Bild:
Foto: Susanna Blåvarg
1 Jordnötter Salta 275g Estrella
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt