Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Ricottaost | |
4 st | Ägg | |
2 krm | Salt | |
2 dl | Vetemjöl | |
1 tsk | Bakpulver | |
1 dl | Standardmjölk, (3%) | |
1 st | Avokado | |
300 g | Korshags kallrökt lax | |
1 dl | Creme Fraiche | |
25 g | Krasse, (0,5 ask) | |
135 g | Citron, 1 klyftad citron, till servering |
Blanda ricotta med ägg och salt till en jämn smet. Rör i mjöl och bakpulver och sist mjölk.
Stek pannkakorna på medelvärme i smör, ca ½ dl smet per pannkaka, runt 2 minuter per sida tills gyllene.
Skiva avocadon.
Servera pannkakorna med lax, crème fraîche, avocado, krasse och citronklyftor.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt