Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Rana ravioli | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 msk | Olivolja | |
1 msk | Rosmarin - färsk | |
1 tsk | Flingsalt | |
1 tsk | Strösocker | |
125 g | Mozzarellaost |
Förbered konfiterade tomater, värm ugnen till 140°C.
Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivoljan, och strö över flingsalt, socker och plockade rosmarinblad.
Blanda allt försiktigt så att tomaterna täcks av olivolja och kryddor.
Rosta tomaterna i ugnen i cirka 2 timmar tills de är mjuka och karamelliserade.
Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen, fördela på tallrikar.
Lägg de konfiterade tomaterna över pastan. Riv mozzarellan och lägg ovanpå de ljumma tomaterna. Toppa med några färska rosmarinblad och nymalen svartpeppar.
Varsågod.
Bild:
RANA
1 Ravioli Ricotta Spenat 250g Rana
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt