Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Rana ravioli | |
2 dl | Vispgrädde | |
50 g | Parmesanost, riven | |
1 st | Zucchini, hackad i små tärningar | |
2 msk | Olivolja | |
1 klyfta | Vitlök, finhackad | |
1 st | Schalottenlök, finhackad | |
5 g | Färsk timjan, ca 1 tsk | |
1 krm | Salt, efter smak | |
1 krm | Svartpeppar Malen, efter smak |
Förbered såsen, låt grädden värmas upp men inte koka, och rör sedan i den rivna parmesanosten. Fortsätt röra tills osten är helt smält och såsen är slät. Låt puttra på spisen några minuter.
Värm lite olivolja i en stor stekpanna över medelhög värme.
Tillsätt den hackade vitlöken och schalottenlöken, och fräs tills de är mjuka och doftande, cirka 2–3 minuter. Lägg till den hackade zucchinin och färsk timjan. Stek zucchinin tills den är gyllene och mjuk, cirka 7 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Välj någon av dina Rana favoritravioli. (4 ostar, Tomat & Mozzarella, Gorgonzola, Kallrökt lax, Brasato eller Ricotta & Spenat).
Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg upp sås på botten av tallriken, därefter raviolin och toppa med timjan & zucchiniblandning.
Varsågod.
Bild:
RANA
1 Ravioli Ricotta Spenat 250g Rana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria