Gå vidare till huvudinnehåll
Minipinsa med Ndujasås, burrata, ruccola
Mari Bergman

Minipinsa med Ndujasås, burrata, ruccola

20 minEnkelt
227,60 kr
4 portioner 47,56 kr per portion
Populära Pinsan i miniformat. Imponerande gott på bara 20 minuter.

260 gPinsa, 2 st minipinsa eller 1 stor
180 gSmaksatt tomatsås
150 gRiven Parmesanost
200 gBurrata
1 mskOlivolja
30 gRuccolasallat
Instruktioner
1

Värm ugnen enligt anvisningar på förrpackningen.

2

Lägg pizzabottnarna på en plåt med bakplåtspapper.

3

Pensla olivolja i kanterna och bred Ndujasåsen över pizzabottnarna. Strö över den rivna parmesanosten och grädda pizzorna i ugnen i ca 10-12 minuter.

4

Toppa pizzorna med burrata, olivolja, salt, peppar och ruccola. Skär upp i bitar och servera meddetsamma.

Bild:

Susanna Blåvarg