Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Rödlök | |
150 g | Isbergssallat | |
2 msk | Persilja - färsk | |
620 g | Pizzakit | |
150 g | Riven Mozzarellaost | |
275 g | Kebab | |
50 ml | Vitlökssås | |
50 ml | Chilisås | |
100 g | Feferoni |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala och strimla rödlöken och skölj och strimla salladen. Finhacka persilja. Lägg åt sidan.
Lägg pizzabottnarna på två plåtar med bakplåtspapper. Pensla kanterna med lite olivolja och fördela den medföljande tomatsåsen på bottnarna. Strö över ost och grädda pizzorna en i taget i ca 10 minuter.
Hetta upp en panna med lite olivolja och stek kebabköttet gyllene runt om.
Toppa pizzorna med kebabköttet, färdig vitlökssås och stark röd sås, rödlök, isberg och persilja. Skär pizzorna i bitar och servera med extra feferoni för de som önskar.
Bild:
Susanna Blåvarg