Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Glasnudlar | |
250 g | Edamamebönor | |
1 st | Gurka | |
2 st | Svenska Äpplen | |
100 g | Grönkål | |
1 msk | Olivolja | |
360 g | Vegetariska nuggets | |
100 ml | Sesamdressing | |
1 msk | Sesamfrö |
Tillaga glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Tina edamamebönorna i ett durkslag över nudlarna i det varma vattnet.
Tärna gurka och äpple. Skölj grönkålen.
Hetta upp lite olivolja i en panna och stek nuggetsen på medelvärme i ca 3-4 minuter på båda sidor.
Ta fram djupa tallrikar och fördela glasnudlar i botten av varje tallrik. Fördela grönkål, bönor, gurka och äpple runt om. Toppa med de krispigt stekta nuggetsen. Ringla över färdig sesamdressing och strö över lite sesamfrön. Klart att servera.
Bild:
Susanna Blåvarg
1 Äpple Svenska "Aroma" Klass1