Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Basmatiris | |
250 g | Raw slaw | |
1 msk | Rapsolja | |
1 st | Lime | |
1 msk | Olivolja | |
360 g | Vegetariska nuggets | |
100 ml | Tonkatsusås | |
0,5 dl | Vatten |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Blanda kålmixen med rapsolja och en nypa salt. Tillsätt rivet limeskal och blanda om. Skär limen i klyftor.
Hetta upp lite olivolja i en panna och stek nuggetsen på medelvärme i ca 3-4 minuter på båda sidor.
Blanda samman färdig tonkatsusås med vatten i en skål. Häll såsen över nuggetsen och låt den puttra in i max 30 sekunder.
Lägg upp ris och nuggets på tallrikar och servera med kålsallad och lime.
Bild:
Susanna Blåvarg
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko