Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
125 g | Mozzarellaost | |
500 g | Pastasås Basilika | |
500 g | Gnocchi Färsk | |
125 g | Färsk bladspenat | |
300 g | Salsiccia, 3 st korvar |
Värm upp en stekpanna med lite olja till medelhög värme. Tryck ut färsen ur tarmen och dela i 2 cm skivor så det blir som små köttbullar. Fräs snabbt i stekpannan.
Tillaga gnocchin enligt anvisning på paketet.
Häll pastasåsen över köttbullarna, fyll upp 1/3 av den tomma pastasåsburken med vatten och häll ner i pannan. Bland ihop ordentligt. Tillsätt spenat och rör ihop innan du häller ner gnocchin. Riv över mozzarella, sätt på ett lock och låt puttra ca 5 minuter på låg värme tills osten smält.
Bild:
Silje Feiring
1 Mozzarella 125g Michelangelo
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1