Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
390 g | Minipizzor | |
180 g | Smaksatt tomatsås | |
1 dl | Creme Fraiche | |
200 g | Riven Parmesanost |
Värm ugnen till 225 grader. Ta fram två plåtar med bakplåtspapper.
Forma varje minipizza på mjölat underlag till hjärtan med hjälp av händerna.
Lägg tre stycken pizzor på varje plåt. Fördela tomatsås eller creme fraiche som bas på varje pizza och strö över riven parmesanost.
Topping: Välj topping efter önskemål. Vi har toppat pizzorna med minichorizo, parmaskinka, smulad fetaost, ananasbitar i hjärtformat.
Grädda pizzorna i ca 7-9 minuter beroende på ugn.
Extra topping: Lägg på extra topping efter gräddning som ruccola, fikon, citronzest och basilika. Eller annat gott som du gillar.
Bild:
Susanna Blåvarg