Gå vidare till huvudinnehåll
Kesowrap
Mari Bergman

Kesowrap

40 minEnkelt
284,70 kr
4 portioner 39,71 kr per portion
Kesowrapen är den virala TikTok trenden på två ingredienser och går snabbt att laga till både frukost, lunch, mellis och middag. Toppa med det du gillar, vi har toppat med pesto, parmaskinka, tomater och fetaost.

Wrap
500 gCottage cheese Naturell
4 stÄgg
1 krmSalt
Fyllning
200 gPesto Grön
20 gRuccolasallat
50 gKörsbärstomater
70 gProsciutto
100 gFetaost
Instruktioner
1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Mixa ihop Keso och ägg. Bred ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite chiliflakes och sesamfrön (går att utesluta). Grädda i 30-35 min tills wrapen har fått fin färg.

3
  1. Låt den svalna en aning, vänd sedan wrapen upp och ned på en skärbräda och lossa wrapen från pappret.
4

Bred pesto över wrapen och toppa med ruccola, tomater, parmaskinka och fetaost. Låt en del av ena kortsidan vara utan topping så är det lättare att rulla ihop.

5

Rulla ihop från kortsidan och upp. Dela wrapen i fyra bitar.

Bild:

Susanna Blåvarg