Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Wrap | ||
500 g | Cottage cheese Naturell | |
4 st | Ägg | |
1 krm | Salt | |
Fyllning | ||
200 g | Pesto Grön | |
20 g | Ruccolasallat | |
50 g | Körsbärstomater | |
70 g | Prosciutto | |
100 g | Fetaost |
Värm ugnen till 175 grader.
Mixa ihop Keso och ägg. Bred ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite chiliflakes och sesamfrön (går att utesluta). Grädda i 30-35 min tills wrapen har fått fin färg.
Bred pesto över wrapen och toppa med ruccola, tomater, parmaskinka och fetaost. Låt en del av ena kortsidan vara utan topping så är det lättare att rulla ihop.
Rulla ihop från kortsidan och upp. Dela wrapen i fyra bitar.
Bild:
Susanna Blåvarg
1 Cottage Cheese Naturell 4% 500g Keso
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Cocktailtomater på Kvist Klass1