Gå vidare till huvudinnehåll
Våfflad potatisbulle med löjrom, smetana och rödlök
Mari Bergman

Våfflad potatisbulle med löjrom, smetana och rödlök

20 minEnkelt
890,40 kr
4 portioner 93,60 kr per portion
Smart, enkelt och ett gott sätt att servera "råraka" på. Lägg halvtinade potatisbullar i ett våffeljärn och toppa med valfri rom. Servera som en förrätt eller som ett snacks till bubblet.

400 gPotatisbullar
100 gLöjrom
1 dlSmetana
1 stRödlök
1 stDill
Instruktioner
1

Ta fram så många potatisbullar du vill laga. Låt dem tina i ca 10-15 minuter.

2

Hetta upp ett våffeljärn med smör och våffla potatisbullarna krispiga. Toppa med löjrom (eller annan valfri rom) samt lite smetana, hackad rödlök och dill. Klart att servera.

Bild:

Christoffer Skogsmo