Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Soppa | ||
0,5 msk | Rapsolja | |
3 msk | Röd Currypasta | |
750 ml | Kokosmjölk | |
3 dl | Vatten | |
2,5 msk | Japansk soja | |
2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
2 tsk | Strösocker | |
400 g | Dumplings Vegetarisk | |
150 g | Risnudlar | |
200 g | Pak choi | |
Topping | ||
180 g | Böngroddar | |
30 g | Salladslök | |
1 st | Koriander | |
1 st | Lime |
Börja med att steka ut currypastan i neutral olja i en kastrull i 2-3 minuter på medel-låg värme.
Tillsätt kokosmjölk, vatten, soja, fisksås och socker och koka upp.
Tillsätt frysta dumplings och låt dem småkoka i 5 minuter.
Tillsätt därefter torra nudlar och koka i ytterligare 2-3 minuter.
Till sist, addera pak choi och böngroddar. Låt puttra 1 minut och servera sedan soppan i djupa tallrikar. Toppa med strimlad salladslök, koriander och lime.
Bild:
Susanna Blåvarg
36,11 kr /l
195,45 kr /kg
66,00 kr /l
303,33 kr /l
44,21 kr /l
21,95 kr /kg
2 Dumpling Edamame & Citrongräs Fryst
195,00 kr /kg
149,72 kr /kg
189,75 kr /kg
127,50 kr /kg
159,60 kr /kg
133,00 kr /kg
52,66 kr /kg