Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Rigatoni, eller annan pasta | |
1 st | Avokado | |
2 dl | Grekisk Yoghurt | |
1 klyfta | Vitlök, riven | |
0,5 st | Citron, 1 msk citronjuice, 2 msk zest | |
65 g | Spenat Blad | |
2 dl | Basilika - färsk | |
1 dl | Persilja - färsk | |
250 g | Varmrökt lax, korshags |
Koka pastan i saltat vatten. Häll av och skölj snabbt i kallt vatten.
Gröp ur avokadon. Mixa avokado, yoghurt, vitlök, citronjuice, citronzest, spenat, hälften av basilikan, persilja, 2 krm salt och 2 krm peppar med en stavmixer till en slät krämig dressing.
Blanda pastan med dressingen, smaka av med salt och peppar.
Toppa med lax och resten av basilikan.
Bild:
Korshags
37,00 kr /kg
101,50 kr /kg
39,50 kr /kg
199,09 kr /kg
48,18 kr /kg
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
179,67 kr /kg
21,95 kr /st
559,60 kr /kg