Gå vidare till huvudinnehåll
Potatissallad med dillkokt lax och sockerärtor
Korshags

Potatissallad med dillkokt lax och sockerärtor

30 minMedel
Korshags hollandaisesås med smak av brynt smör är genvägen till en perfekt krämig dressing i den här potatissalladen med dillkokt lax och sockerärtor.

800 gDelikatesspotatis
150 gSockerärta Färsk
180 gHollandaisesås
2 dlDill - färsk
3 mskPepparrot Färsk, riven
300 gKorshags, kokt lax med dill
Instruktioner
1

Halvera potatisarna och koka i saltat vatten tills mjuka. Låt sockerärtorna koka med sista minuten. Låt rinna av ordentligt i en sil.

2

Blanda potatis och sockerärtor med hollandaisen och hälften av dillen.

Smaka av med salt och peppar.

3

Lägg upp potatissalladen på ett stort fat. Riv över pepparrot och toppa med bitar av lax och resten av dillen. Servera med citronklyftor.

Bild:

Korshags

273,75 kr
4 portioner • 57,79 kr per portion
Potatis Delikatess Klass1 Sverige
21,95 kr

24,39 kr /kg


Sockerärtor Klass1
39,95 kr

266,33 kr /kg


Korshags Hollandaisesås Korshags
25,95 kr

144,17 kr /kg


Dill Kruka EKO Klass1 Sverige

1 Dill Kruka EKO Klass1

Extrapris
Sverige, 1 st
21,95 kr

21,95 kr /st


Pepparrot Klass1 Ungern

1 Pepparrot Klass1

Ungern, 165 g
24,95 kr

151,21 kr /kg


Korshags Kokt Laxfilé med Dill ASC
139,00 kr

463,33 kr /kg