Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
800 g | Delikatesspotatis | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
180 g | Hollandaisesås | |
2 dl | Dill - färsk | |
3 msk | Pepparrot Färsk, riven | |
300 g | Korshags, kokt lax med dill |
Halvera potatisarna och koka i saltat vatten tills mjuka. Låt sockerärtorna koka med sista minuten. Låt rinna av ordentligt i en sil.
Blanda potatis och sockerärtor med hollandaisen och hälften av dillen.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp potatissalladen på ett stort fat. Riv över pepparrot och toppa med bitar av lax och resten av dillen. Servera med citronklyftor.
Bild:
Korshags
24,39 kr /kg
266,33 kr /kg
144,17 kr /kg
21,95 kr /st
151,21 kr /kg
463,33 kr /kg