Gå vidare till huvudinnehåll
Laxtacos med guacamole och ananas-slaw
Korshags

Laxtacos med guacamole och ananas-slaw

15 minEnkelt
390,90 kr
4 portioner 61,25 kr per portion
En riktig familjefavorit till tacofredagen! Fyll tortillabröd med fruktig ananas-slaw, krämig guacamole och varmrökt taco-lax.

300 gVitkål
200 gAnanas i Fruktkonserver, krossad, avrunnen
0,5 dlMajonnäs
2 stLime, ca 5 msk pressad limejuice, 2 tsk limezest
0,5 stSilverlök
2 stAvokado
1 stKoriander - färsk, ca 2 dl, hackad
250 gKorshags, varmrökt lax Smokey Taco
0,5 tskSalt
8 stTortilla - Små
100 gJalapeno Konserverad
Instruktioner
1

Hyvla vitkålen tunt och blanda med ananas, majonnäs, 2 msk limejuice, limezest och 2 krm salt.

2

Finhacka silverlöken. Dela avocadon, kärna ur och skopa ur innehållet med en sked. Mosa med en gaffel och blanda med resten av limejuicen, silverlöken och 1⁄2 dl av koriandern. Smaka av med salt.

3

Värm bröden. Fyll med slaw, guacamole och bitar av lax. Toppa med koriander och skivad jalapeño.

Bild:

Korshags