Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Färskost Naturell | |
2 tsk | Wasabi, 1-2 tsk | |
1 st | Lime, 1 msk pressad limejuice | |
2 krm | Salt | |
200 g | Korshags kallrökt lax, eller Korshags gravad lax, skivad eller i bit | |
600 g | Endivesallat, 4 st | |
160 g | Rom | |
15 g | Gräslök - färsk, ca 1 dl, finhackad | |
4 tsk | Sesamfrö | |
40 g | Krasse, ca 2 askar |
Blanda färskost med wasabipaste, limejuice och salt till en slät kräm.
Skär laxen i tunna skivor, om lax i bit, med en vass kniv. Skär bort änden av endiverna och plocka bladen. Lägg bladen på ett stort fat. Spritsa eller bred på wasabikräm på bladen och lägg en laxbit på varje. Toppa med forellrom, gräslök, sesamfrön och krasse.
Bild:
Korshags
114,75 kr /kg
1 087,78 kr /kg
52,66 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
536,67 kr /kg
149,83 kr /kg
1 362,50 kr /kg
21,95 kr /st
972,37 kr /kg
847,50 kr /kg