Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
900 g | Marinerad Tvådelad Kycklingfilé | |
900 g | Delikatesspotatis, eller färskpotatis vid säsong | |
125 g | Rädisor | |
150 g | Sugarsnaps | |
150 g | Örtdressing, ca 1,5 dl | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt, efter smak | |
1 krm | Svartpeppar, efter smak | |
1 st | Rödlök |
Tänd grillen och ta fram kycklingen.
Dela potatisen på mitten och koka i saltat vatten i ca 15-20 minuter.
Skiva rädisorna och dela sugarsnapsen på längden. Skala och skiva rödlöken tunt.
Grilla kycklingen hårt på direkt värme 1-2 minuter per sida. Flytta sedan till indirekt värme och låt ligga tills den når en innertemperatur på 70 grader.
Blanda den kokta potatisen, rädisor, sugarsnaps och rödlök med örtkrämen. Smaka av med salt och peppar och lägg upp på ett fat. Servera tillsammans med grillad kyckling.
Bild:
Susanna Blåvarg
183,33 kr /kg
21,95 kr
119,60 kr /kg
266,33 kr /kg
144,75 kr /kg
33,25 kr /kg
998,53 kr /kg
30,00 kr /kg