Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
900 g | Delikatesspotatis | |
1 000 g | Vattenmelon | |
150 g | Fetaost | |
1 st | Mynta - färsk | |
500 g | Marinerad fläskkarré | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt, efter smak | |
1 krm | Svartpeppar, efter smak | |
1 msk | Olivolja |
Tillbehör: Värm ugnen till 200 grader.
Tvätta potatisen och lägg den på en plåt. Ringla över olja och salta och peppra efter smak. Blanda om ordentligt så att oljan täcker potatisen. Rosta i ugnen ca 30-35 min.
Sallad: Skala och skär melonen i bitar. Lägg upp på ett fat och smula över fetaost. Ringla över lite olivolja och krydda med en nypa salt och peppar. Toppa med myntablad.
Hetta upp en grillpanna och stek/grilla köttskivorna 5 min/sida, eller grilla köttet på utegrillen. Låt köttet vila och skär det sedan i skivor.
Servera köttet med rostad potatis och melon- och fetaostsallad.
Bild:
Nurlan Emir
24,39 kr /kg
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
49,96 kr /kg
159,67 kr /kg
219,50 kr /kg
1 Karré Grillkryddad Grillklar
149,90 kr /kg
33,25 kr /kg
998,53 kr /kg
132,67 kr /l