Gå vidare till huvudinnehåll
Grillad fläskkarré med rostad potatis och melon- och fetaostsallad
Mari Bergman

Grillad fläskkarré med rostad potatis och melon- och fetaostsallad

40 minMedel
202,75 kr
4 portioner 45,43 kr per portion
Med färdigmarinerad fläskkarré går det snabbt och enkelt att få en god grillmiddag

Köp hem
900 gDelikatesspotatis
1 000 gVattenmelon
150 gFetaost
1 stMynta - färsk
500 gMarinerad fläskkarré
Från ditt skafferi
1 krmSalt, efter smak
1 krmSvartpeppar, efter smak
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Tillbehör: Värm ugnen till 200 grader.

2

Tvätta potatisen och lägg den på en plåt. Ringla över olja och salta och peppra efter smak. Blanda om ordentligt så att oljan täcker potatisen. Rosta i ugnen ca 30-35 min.

3

Sallad: Skala och skär melonen i bitar. Lägg upp på ett fat och smula över fetaost. Ringla över lite olivolja och krydda med en nypa salt och peppar. Toppa med myntablad.

4

Hetta upp en grillpanna och stek/grilla köttskivorna 5 min/sida, eller grilla köttet på utegrillen. Låt köttet vila och skär det sedan i skivor.

Servera köttet med rostad potatis och melon- och fetaostsallad.

Bild:

Nurlan Emir